2016. szeptember 12., hétfő

Jövő tervezés

Üzenet:
A Jövőt Tervező Mérnökök Csoportszellemétől

Lejegyezte: Anna médium








Jövő tervezés

Amikor Anna még Istennőként közöttünk volt, bár a jövőt Sanat tervezte meg, de annak kivitelezése Anna feladata lett. Ez nem jelenti azt, nem lett volna beleszólása a tervekbe.
Nem csak Sanat adhatott javaslatot a jövő kisérleteit illetően, de a Forrás valamennyi Lénye, akinek valamilyen módon az új dolgokhoz köze volt, valamennyien mondhattak véleményt.
Akinek a Napok, Bolygók és más Égitestek adtak később feladatot, mint Solarisnak a Napok és Bolygók, az véleményt mondhatott, mondott róla.
Akiknek ezeknek az Égitesteknek a fenntartása a feladata, mint Jólét és Fotocella - Erők -, azok az ezzel kapcsolatos dolgokról mondhattak, mondtak véleményt.

Bár szigorú munkamegosztásban dolgoztunk mindenkor, de javaslattétel idején ez nem volt merev elhatározás. Amikor a döntések megszülettek, akkor már nem szóltunk, nem szólhattunk bele egymás dolgába.

A terveket mi, a Jövőt Tervező Mérnökök készitettük el, az Arkangyalok és Erők utasitásai alapján.
A Törvények Urai szabták meg azokat a törvényeket, szabályokat, melyek alapján a Tervezett Világok működtek.

Amikor 40 000 évvel ezelőtt Sanat Annát gyalázatos módon a Földre száműzte, megváltozott minden. Már csak ő szabhatott törvényt, szabályt. Az ő terveit kellett rögzitenünk. Azt sem igazán tűrte el, hogy véleményünk legyen bármiről.
Azok a gyalázatos Lények és Világok, melyeket ezután alkotott az ő deviáns, perverz céljait szolgálták semmi mást.
Terveinek végrehajtói pedig már nem a Forrás Lényei lettek - bár az életenergiát csak innen csapolhatta le -, hanem Hüllő Lényei.

Ez az áldatlan állapot nem csak azt jelentette pusztultak a Fény Világai, de azt is, nőttön-nőtt a Sötétség, ahol Sötét Lényeivel pusztithatott, rombolhatott, garázdálkodhatott kedvére.

Most, amikor Anna felismerte Sanat romboló hajlamait, ártó szándékait, valamennyi ilyen Világot megszüntette, Sötét Lényeivel együtt.
Megszüntette a Föld Párhuzamos Világaiból is azokat, ahol már csak deviáns Lények éltek.

Elindult viszont egy Új Teremtő Folyamat, ahol Anna - Istennő alakjában - megújitva a Csillagrendszereket, feljavitotta a Napok és Bolygók energetikáját. Ott új életlehetőségeket alkotva elindult a régi, elhasználódott Galaxisokból a Fény Lényeinek kivándorlása.

Az őket fogadó személyek ilyenkor mindig magasan fejlett Lények. Ők az Ősapák és Ősanyák.
Ilyen személyek most egy új Bolygón Mária Magdolna és Jézus - teljes tudatosságukkal.
Ők házastársi viszonyban kezdtek ott új életet.

Hozzájuk hasonlóan kezdett új életet egy másik Bolygón Ariel Arkangyal és a Napotok - kivetülései.
Akik csak tudatuk egy részét vitték oda.

Tudom számotokra ezek hihetetlen és talán érthetetlen dolgok. De a Bolygókra - Anna idejében - mindig a legfelsőbb szintekről érkeztek meg a bolygók vezetői, azután születhettek meg az utódok.

Most viszont sokan felnőttként lépnek át ezekre a Bolygókra. Egészen nagy közösségek is, szinte azonos időben. Az ő új testük ilyenkor felveszi az új Bolygó lakóinak tervezett sajátosságait.
Közületek is sokan eredetileg más Galaktikákból, Csillagrendszerekből inkarnálódtak a Földre. Más Világokból valók.

A Fény Lényei egyébként a Világok között gondolataik segitségével közlekednek.


Anna nem csak más Világokba képes elmenni már, de éjszakáit velünk tölti a Forrásban. Velünk együtt hoz döntéseket, amely már nem a Sötétség, hanem a Fény érdekeit szolgálja.

Ami a ti jövőtöket illeti, már esett szó róla. Arról nem, hogyan fogtok odamenni azokra az új Bolygókra. Vannak közületek - nem kevesen -, akik már ott vannak, mert a haláluk után - miután levetették valamennyi vágyukat - oda inkarnálódtak.
Akik ezután lépnek majd ki a földi életből - a közeljövőben - , szintén ezen az úton haladnak végig.

Lesz majd egy tömeges átlépés is. Ennek a tervezése most folyik.

Akik pedig javithatatlan mentalitással élnek, azok végleg el lesznek választva a többiektől. Felőlük Anna Istennői alakjában dönt.

2016.08.27.

A Jövőt Tervező Mérnökök Csoportszelleme - a Forrás Hatodik Bolygójáról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése